Het Tak 44 – team bestaat uit drie ervaren vijftigers met de zelfde missie: duurzame beleggingsoplossingen in tak 21 en tak 23 (en tak 44 uiteraard) met grote meerwaarde zoeken en deze aanbieden aan het publiek via een netwerk van bekwame en correcte verzekeringsmakelaars.
patrick_foto
Patrick Snyders

Opleiding

Jurist met een oog voor cijfers

 

Ervaring

Patrick startte zijn carrière bij de Luikse Verzekering (Groep Royale Belge) in 1986 als algemeen productie-inspecteur en verliet de Groep AXA in 2000.

Van 2000 tot 2003 was hij commercieel verantwoordelijke voor Investlife Luxembourg (Groep BNP Paribas), waar hij de open architectuur van beleggingsfondsen ontdekte. Na een interim bij Moneyclip Luxembourg, startte hij begin 2005  zijn eigen platform om makelaars te ondersteunen in hun beleggingsadvies, en zo was Fructi Causa Lux geboren.

Om redenen van transparantie richtte hij samen met Johan D’hoedt in 2012 Tak 44 cvba in België op: een platform voor duurzame beleggingsoplossingen in Tak 21, Tak 23, en Tak 44 .

 

Taken

Patrick concentreert zich op de algemene beheerstaken binnen Tak 44 (de visie, het gamma, de marketing, de negociaties …).

 

Persoonlijk

Parick heeft drie kinderen en verliest zich graag in voetbal, tennis en boeiende verhalen (via film, serie of boek).

foto_johan
Johan D’hoedt

Opleiding

Economist met zin voor financiële planning

 

Ervaring

Johan begon zijn loopbaan eveneens in 1986 bij de Luikse Verzekering (Groep Royale Belge) maar vertrok snel  daarna naar De Schelde (later opgaand in de Groep AGF en  Allianz) als inspecteur leven waar hij zeer succesvol  en geliefd was omwille van zijn grote inzet voor de makelaars.

Hij vertrok er in 2001 en na omzwervingen via Generali Luxembourg en Mass Mutual werd hij in 2006 partner van Patrick Snyders in Fructi Causa om dan later samen Tak 44  cvba op te richten. Eind 2015 verkocht hij zijn aandelen aan Patrick Snyders om zich volledig toe te leggen op de commerciële uitbouw van zijn makelaarsnetwerk.

 

Taken

Johan houdt zich voornamelijk bezig met de commerciële uitbouw van Oost- en West-Vlaanderen en  met de maandelijkse rapporteringen .

 

Persoonlijk

Johan is zeer productief en heeft vier kinderen; hij is een gepassioneerd fietser en een verwoed lezer van diverse zaken met een voorkeur voor algemene geschiedenis en cultuur.

philippe
Philippe Koninckx

Opleiding

Boekhouder-fiscalist met veel commerciële ervaring

 

Ervaring

Philippe startte zijn loopbaan op de financiële diensten van BP Chemicals waar hij meer dan 10 jaar ervaring opdeed. Rond 1995 maakte hij de overstap naar de uitdagende wereld van de verkoop van levensverzekeringen  bij Assubel als agent-bediende.

Maar als geboren coach ging hij rond 1999 aan de slag als inspecteur kredieten bij Auxifina (Groep AXA). Als Inspecteur-specialist bij De Limburgse (kredietmaatschappij) ontwikkelde hij zich verder in de inschatting en de beheersing van risico‘s.

 

Taken

Na de kredietcrisis keerde Philippe terug naar de wereld van de levensverzekeringen, maar dit maal in de vorm van beleggingsverzekeringen: sinds 2011 is hij actief bij Fructi Causa, later Tak 44, als commercieel  verantwoordelijke voor het makelaarsnetwerk in Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant.

 

Persoonlijk

Philippe heeft  twee kinderen, houdt van reizen, skiën, lopen en bijzondere parels.

In de media …

Bedrijfsvoorstelling

Wie we zijn en wat we doen …

Projectvoorstelling en missie Tak44

Interview van Kanaal Z

Op Investment Summit Morningstar Funds (maart 2016)

Projectvoorstelling en missie Tak44